Z naší Natálky se stává mladá slečna - zařizujeme dětský pokoj

Přichází chvíle, na které jsem se vždy velmi těšila- naše Natálka měla letos v lednu 4 roky a stává se z ní mladá slečna. Proto jsme si společně řekly, že už by to chtělo také úpravu jejího pokojíčku. A protože miluje mimo jiné dinosaury, musela tomu odpovídat tapeta na stěně. Zbytek pokojíčku je laděný do bílé a růžové barvy.


Tak jdeme do toho a půl je hotovo


Začaly jsme postupným přemýšlením nad tím, jak by měl pokoj asi vypadat a postupně jsme si začali kreslit návrhy- tento postup určitě doporučuji, protože při kreslení přijdete na spoustou věcí, které by mohly třeba způsobovat problémy, nebo by zkrátka nevyhovovaly tak, jak by si člověk představoval. Základem měla být rozkládací postel, na které by si Natálka mohla hrát jak sama, tak i se svými kamarády během dne, jen tak relaxovat, podívat si apod. Postel byla nakonec trochu oříšek, ale po pár dnech shánění jsme našli vyhovující na webu z-nabytek a s odstupem času musím říct, že je opravdu perfektní a Natka si ji totálně zamilovala stejně jako já. Vybrali jsme kompletní postel s roštem a matrací, které mají tady: https://z-nabytek.cz/1679-postele-s-rostem-a-matraci. Nevím, vlastně, jestli Vám mám ale do pokoje holky takovou postel doporučit, nebo ne, protože na ni teď leháváme často společně a trávíme v ní hodně času- je tak o to těžší dostat Natku ven, ale já se musím přiznat, že tyto chvíle miluju a nevyměnila bych je za nic na světě.


Postel byla tudíž vyřešená a teď ten zbytek


Protože se už Natálka blíží do školního věku, nemohl samozřejmě v pokojíčku chybět ani pracovní stůl , pohodlná točící židle a hlavně spousta úložných prostor- ty určitě nezanedbávejte tak, jak jsme to udělali v původní verzi pokojíčku my a pak se spousta věcí povalovala všude možně.